Palenboor

Palenboor

Palenboor

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Palenboor online

Als u een goede palenboor online wilt bestellen, dan is Gereedschap.nl een uitstekend adres. Onze webwinkel is gespecialiseerd in de verkoop van gereedschappen via het internet. Juist doordat wij online handelen kunnen wij onze prijzen lager houden. Onze palenboren zijn dan ook vriendelijk geprijsd en toch heel betrouwbaar. Wij staan garant voor de goede kwaliteit en de optimale duurzaamheid van al onze palenboren. U zult er veilig en prettig mee kunnen werken. Uiteraard zijn er exemplaren in diverse diameterafmetingen te bestellen in onze webwinkel.

Palenboren online

Een palenboor wordt veelal gebruikt om gemakkelijk gaten in de grond te maken, voor het plaatsen van palen. De palenboor is dan ook ideaal om te gebruiken wanneer u een omheining om de buitenruimte wilt maken. De palenboor van Gereedschap.nl is zeer geschikt voor gebruik thuis, maar de hoge kwaliteit zorgt er ook voor dat deze boor uitstekend in te zetten is door bedrijven die er elke dag intensief gebruik van willen maken. U kunt altijd rekenen op de professionele kwaliteiten van al onze gereedschappen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.