Vuilgrijpers

Vuilgrijpers

Vuilgrijpers

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vuilgrijpers online

Vuilgrijpers zijn ideale tools om vuil van de grond te rapen zonder hiervoor te hoeven bukken. Met alle gemak kun je alle rommel oprapen met de vuilgrijper en direct in een vuilniszak of -bak werpen. De vuilgrijpers worden veelvuldig gebruikt door schoonmakers en groenverzorgers van de gemeente, maar het is ook zeker ideaal om een exemplaar in huis te hebben. Dit gereedschap kan natuurlijk zowel binnen als buiten worden gebruikt en is vooral ook zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Vuilgrijper bestellen

Gereedschap.nl heeft diverse vuilgrijpers in het assortiment opgenomen. Deze gereedschappen bezitten een goede kwaliteit en kennen een lange levensduur. De vuilgrijpers zijn dan ook zowel voor thuisgebruik als voor bedrijsmatig gebruik zeer geschikt. Ook bij veel en intensief gebruik gaan deze grijpers lang mee.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.