Kopieerfrezen

Kopieerfrezen

Kopieerfrezen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kopieerfrezenh1]Kopieerfrezen online aanschaffen

Kopieerfrezen zijn voor het doorboren of uitfrezen van openingen. Dit kan handig zijn voor prefab-huizenbouw, caravanbouw, beursbouw en bij vitrines opbouwen. De frees kan lichtopeningen, stopcontactgaten en schakelaarsopeningen in paneelwanden frezen. De kopieerfrees is nu online verkrijgbaar bij Gereedschap.nl. Iedere vakman en hobbyist kan nu een frees kopen om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Kopieerfrees kopen bij Gereedschap.nl

Een kopieerfrees is van hardmetaal voorzien van een inboorpunt. De freesschacht tussen de hoofdsnijkant en het inboorpunt is voor de geleiding van het apparaat langs het te bewerken werkstuk. De frees is geschikt voor alle beklede bouwelementen van houtmaterialen en uiteraard voor massief hout. Kopieerfrezen maken dat u nauwkeurige gaten kan frezen zodat de betreffende producten goed in het hout passen. Zo kunnen lichtschakelaars goed weggewerkt worden. Natuurlijk kunt u de frees ook gebruiken bij het nauwkeurig uitzagen van een figuur. Kopieerfrezen zoals deze kunt u nu kopen bij Gereedschap.nl.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.